Toalettstol Bathlife Puts Compact

Vejl. pris 2.195,00 kr
Spar 5%
2.085,00 kr Du sparer 110,00 kr

Toilet ”Puts” fra Bathlife har et moderne og skandinavisk design og passer dermed ind i de fleste badeværelser. Toilettet er lavet af 100% porcelæn, som er Easy Clean behandlet, hvilket betyder, at snavs, kalk og bakterier har svært at få fæste og dermed enklere at holde ren og frisk. Toilette er udstyret med 6/3 liter dobbelt skylning S-vandlås med gulvtilslutning. Monteringen udføres ved hjælp af de medfølgende skruer og dækknapper eller med silikone/lim. Højde:800 mm /Siddehøjde:400 mm/Bredde:355 mm /Dybde:665 mm.

Bemærk! Toilettet leveres uden toiletsæde. Puts series toiletsæde bestilles separat, Puts toiletsæde er i hård hvid duroplast, uden Soft Close

Godkendt af det svenske Institut for teknologi forskning, SP Sitac.

Læs mere

Easy Clean overfladebehandling giver porcelænet en hård, jævn og glat overflade som gør det sværere for kalk og snavs at få fæste. Rengøringen bliver enklere og porcelænet holder sit nye og friske udseende længere.
Produktet er udviklet i Sverige af ”Bath Life of Sweden” som fremstiller produkter med etik og miljø i fokus. Målet er at levere kvalitetsprodukter, til gode priser, som du kan nyde af i mange år og som er kvalitetssikret baseret på europæisk standard.

SKU 870083
Varemærke Bathlife
Serie Puts
Type Gulvstående
Farve Hvid
Materiale Porcelæn
Bredde (mm) 355
Højde (mm) 800
Dybde (mm) 665
Toilet låg Nej
Siddehøjde 400
Vandlås S-lås
Skyl 3/6 liter
Write a review of this product