Junckers Ask Nordic Variation Ultramat Skibsgulv 2-stavs - Trægulv

Vejl. pris 846,00 kr /m2
Spar 42%
484,00 kr /m2 Du sparer 362,00 kr /m2
= 1 pk
Bestil prøve
Trægulv Junckers Variation Ask Nordic Skibsgulv 2-Stavs er et fantstiskt pænt ultramat trægulv. Denne kvalitet har et rustikt udseende, hvor andelen af kerneved giver en meget udtalt farve og strukturvariation mellem de enkelte stave. Træet indeholder en del små og store knaster samt fine revne
Læs mere

Juncker Ask Nordic Variation er et smukt ultramat 2-stavs trægulv som giver en rustik følelse och miljø med sin fine farve och åremønter. Junckers ultramat lakerede gulv med naturlig mat udseende har en utrolig hålbar overflade. som er let og rengøre. Ask er én af Europas store løvtræsorter og er med sine fremragende styrkeegenskaber, det elegante lyse udseende kombineret med karakteristiske mørke åreaftegninger meget eftertragtet som gulv. Ask Nordic fremstår med en let hvidtonet overflade, der giver gulvet et lyst nordisk udtryk og fremhæver træets flotte struktur Junckers har produceret skibsgulve igennem 20 år. Et skibsgulv er et estetisk tiltalende gulv med unikke tekniske egenskaber. Gummilisten som fræses ned og monteres på fabrikken, indebærer at hver enkelt brædt får en ekspansionsfuge. Skibsgulvet er meget anvendeligt i forbindelse med gulvvarme og i indendørs miljøer med et varierende indeklima. Dette trægulv er perfekt for sommerhuset, men fremfor alt er dette gulv et smukt gulv med en stærk karakter. gulvet laves med overflader, Klar olie, Silkemat lakeret, Ubehandlet, Ultramat lakeret.

Bemærk, at gulvbræddernes længde kan variere fra produktion til produktion. Det kan derfor ikke garanteres, at længden, i har modtaget på en købsdato, er den samme ved andet købsdato. Vi vil hermed påpege at leverancer af forskellig længde derfor ikke kan påberåbes som klagepunkter eller reklamation.

SKU 533835-189
Varemærke Junckers
Antal m²/förp 1.89
Bredde (mm) 129
Længde (mm) 1830
Enhed
EAN 5708705552736
Fuge Klammefuge
Tåler Gulvvarme Ja
Træsorter Ask
Mønster Gulv Skibsplanker
Sortering Variation
Tykkelse (mm) 14
Træfinish Ultra Mat
PDF 2 Lister.pdf
PDF 4 massiva_plankgolv.pdf
Katalog Skeppsgolvsbroschyr.pdf
Write a review of this product

Relaterede produkter