IDO

IDO findes med i din hverdag - Både de travle morgener som i de afslappede stunder i badet. Deres produkter er af høj kvalitet, har en nøje gennemtænkt design og er et resultat af stor erfarenhed.

IDO har lang erfarenhed af badeværelser og er et nordisk firma, med mere end 140 års erfarenhed. Porselænsfabrikken Arabia i Findland grundes i 1874 og sortimentet udvides snart med toiletstole og håndvaske. I flere årti var fabrikken den eneste nordiske producent af sanitets porcelæn. 

Et omfattende udviklingsarbejde ledte langt om længe frem til det første lavspolende toilet. IDOs nye lavspolende variant var allerede fra starten et teknisk meget godt produkt, men er med tiden naturligvis blevet udviklet og blevet endnu bedre. IDO indgår i den verdensomfattende badeværelses koncerns Gerberit.

ODO smart er det fælles navn på funktionerne IDOs toiletstole, møbler, brusere, badekar og andre badeværelsesprodukter der gør hverdagen lettere. De blanke flader, rene linjer og gennemtænkte detaljer har alle samme funktion; at gøre det lettere at rengøre.

 

Shop By
Farve
2 Item(s)
Set Descending Direction
  1. IDO WC Seven D Image 14 Hvid P-lås
    IDO WC Seven D Image 14 Hvid P-lås
    Vejl. pris 6.959,00 kr
    Spar 49%
    3.519,00 kr Du sparer 3.440,00 kr