Oras

Oras startede i 1945, og har været pioner indenfor armaturer til både brusere, badeværelse og køkken. Med focus på komfort, vand- og energieffektivitet, sikkerhed og design. Oras samarbejder med det italienske designerfirma Alessi, og har fremstillet en stort antal armaturer til køkkener og badeværelser.

Oras armaturer er brugervenlige, tak være høje kvalitetskrav, miljøvenlighed og innovation. Når man taler om berøringsfrie armaturer, findes hverdagsluksusen i små detaljer, der gør hverdagen lettere og mere behagelig.

Berøringsfrie armaturer et ekstremt lette at anvende: Men placere bare hænderne under armaturet, så begynder vandet at løbe. Og temperaturen reguleres med et enkelt håndgrep. Du behøver ikke rører ved armaturet - hverken før eller efter håndvask. Da armaturerne er berøringsfrie, forhindre man mikrober i at sprede sig. Det forbedre hygiejnen markant, desuden forbliver armaturet renere længere. Berøringsfrie armaturer er mere sikre, frem for alt for små børn og ældre, eftersom vandet aldrig bliver for varmt og armaturet selv lukker. I visse tilfælde sparer man op til 50% i vand- og energiforbrug.

There are no products matching the selection.