Golvpoolen Göteborg

Med 50 års erfaring i ryggen tager Frej Jonsson et stort skridt fremad, og i Golvpoolens regi serveres ikke kun Nordens største badeværelses udstilling, men også et af Sveriges største sortiment af gulve og et lige så stort udvalg af fliser og klinker. Stadigvæk med den samme service ånd og kyndige personale. Hjertelig velkommen, siger vi. Det er værd et besøg!

Åbningstider

Man-Fre: 10-19
Lørdag: 10-15
Søndag: lukket


Udlevering og VVS- og reserve afdeling
Man-Fre: 10-18
Lørdag: 10-16
Söndag: lukket

Kontakt
Telefon: +46 31- 726 55 00
Mail: goteborg@golvpoolen.se

Golvpoolen Göteborg,
Frej Jonsson-huset
Victor Hasselblads gata 11
421 31 Västra Frölunda


Her findes vi

Golvpoolen i Göteborg findes i HÖGSBO industriområde, nær Sisjön og Högsbo 421. Med bil køre du enten fra Söderleden eller Dag Hammarskjöldsleden. Følg skiltene til Høgsbo industriområde/Högsbo N og kør på Victor Hasselblads gata. Golvpoolen ligger i Frej

Jonssonhuset på venstre side, set fra Söderleden. Vi har et stort antal parkeringspladser uden for butikken og en dejlig Cafe i indgangen. 


Busforbindelse

Du tager bus 82 eller 758 til Amalia Jönssons gata. Busholdepladsen ligger et stenkast fra butikken.


TIL DIT BADEVÆRELSE FRA BRANCHENS BEDSTE

På Frej Jonsson/Golvpoolen i Göteborg finder du Nordens største badeværelses udstilling med store showrooms og et bredt sortiment af produkter fra nogle af branchens førende varemærker indenfor, badeværelsesmøbler og indretning som, Dansani, IFÖ, INR, Macro, Nordhem, Svedbergs, Vedum, Arredo, Tapwell, FM Mattson, Mora, Gustavsberg, Damixa, Primy, Hansgrohe m.fl. Hos os kan de fremvise det meste af deres sortiment. Derudover har vi samlet det bedste fra førende mærker inden for tekstiler, indretningsdetaljer, wellness og meget mere som hører til badeværelset fra fx, Ferm Living, Hübsch, Himla, Mette Ditmer, Bloomingville, iris Hantverk, LA Bruket, Terrible Twins, Vakinme og mange flere.

I vores store butik er der, kort sagt, alt hvad du behøver, om du ønsker at renovere dit badeværelse eller bare gøre en hurtig indsats for at ændre og forny. Tøv ikke, spørg os om tips og råd. Vi vil gerne sige, at badeværelset er lidt af vores specialitet.

Gulv til alle værelser

Her finder du dit nye drømmegulv! Vi har et bredt sortiment af alt fra smukke trægulve, stilfulde parketgulve, sildebensparket, praktiske laminatgulve, vinylgulve, linoleum til fliser og klinker fra velkendte mærker som, Tarkett, Forbo, Kährs, Pergo, Junckers, Rappgo og Nordisk Floor. Vi lover, at hos os finder du et gulv, som passer din smag!

Kom ind og inspireres af alle gulvmuligheder og nuancer. Hvis du ønsker at tage dit nye gulv med hjem, har vi et bredt sortiment på lager, som du kan få med dig hjem allerede i dag. Spørg os, og vi vil være glad for at hjælpe dig med at vælge gulvtype og de tilbehør, du har brug for, når du skal lægge gulvet.

1000 fliser og klinker

Vi er stolte over vores store sortiment af fliser og klinker, fra en række forskellige leverandører i forskellige farver og former. Vi har mere end 1000 tilgængelige klinker og fliser. I butikken finder du vores fantastiske udstilling som er fuld af inspiration og ideer. Mange syntes det er svært at vælge fliser, for der findes så mange fine fliser og vælge imellem. Lad det tage sin tid og vi hjælper dig mere end gerne.

Her finder du fliser, klinker og mosaik. Fx Klinker med marokkansk tema, i flotte farver og mønstre. Vælg det som passer netop dig og dit badeværelse, køkken eller entre. Når du finder en flise eller klinker plade, som du er interesseret af, kan du låne den med hjem for at se, hvordan fliserne passer.