Golvpoolen Lomma

I Lomma som ligger udenfor Lund, finder du Golvpoolen tæt ved Lomma kirke. Hos os træffer du professionelle, dygtige, erfarne og kompetente medarbejdere, der vil gøre deres yderste for at besvare dine spørgsmål og ønsker. Vi har alt til dit badeværelse, og vi sælger velkendte mærker tilpasset til svenske forhold, til de bedste priser!

Du kan føle dig tryg, sikker og komfortabel når du handler af os. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du er tilfreds med, hvad vi tilbyder dig.

Åbningstider

Man-Fre: 10-19
Lørdag: 10-15
Søndag: lukket


KONTAKT
Telefon: +46 40-41 96 00
Mail: lomma@golvpoolen.se

Golvpoolen Lomma
Prästbergavägen 53
234 35 Lomma

Kørselsvejledning med Bil

Lomma ligger udenfor Lund og Golvpoolen ligger tæt ved Lommas kirke. Golvpoolens butik har herkomst siden 50 år og blev tidligere kaldt Lindströms bad & fliser.

Butikken er placeret på Prästbergavägen 53 i Lomma. Med bil kan du nemt køre til Lomma via Lumabyvägen og Prästbergavägen til du kommer til en afkørsel mod Lomma.

Kør vestpå på vej 103. Ved rundkørslen tager du den første afkørsel, ind på Lumavägen. Drej nu til venstre for at fortsætte på Lumabyvägen og fortsæt til Prästbergavägen. Drej til venstre, fortsætte på Prästbergavägen. Golvpoolen finder du på højre side af Prästbergavägen.

Busforbindelse

Buslinje 135 fra Lomma Busstation, mod Lomma kirke til holdplads "Lomma Smålandsgatan". Gå mod sydvest på Prästbergavägen, mod Smålandsgatan.

Badeværelser 


Vill du renovera ditt badrum eller bara göra en snabbinsats för att fräscha till och förändra det så har vi allt du behöver. Kakel, klinker, handfat till den som vill renovera storskaligt men även handdukstorkar, krokar, blandare eller varför inte en spegel för den som vill piffa till sitt badrum. Golvpoolen i Malmö har ett stort utbud av badrumsartiklar som förvandlar badrummet till ett helt nytt badrum. Små detaljer i badrumsinredningen kan faktiskt göra en stor skillnad. Välkommen in till vår butik i Malmö för att piffa upp ditt badrum

Stort flise sortiment


Stort sortiment af fliser og klinker fra en række kendte leverandører i forskellige farver og former. I butikken i Malmø finder du mange forskellige udstillings miljøer, der vi præsenterer forskellige typer af fliser. Her finder du alt fra fliser med marokkansk temai flotte farver og mønstre, til mosaikker som du kan bruge i både køkken og badeværelse. Som du sikkert ved, har vi også alt, hvad du har brug for, når du skal montere fliser og klinker. Fuge og Fix i mængder og forskellige typer, det er bare at vælge og vrage. Vores kyndige personale vil med glæde hjælpe dig, så du får det som du behøver. Når du finder en flise eller klinker plade, som du er interesseret af, kan du låne den med hjem, så du kan se hvordan fliserne eller klikeren passer. Vi tilbyder også gratis prøver, når du bestiller via vores hjemmeside

Trægulv


Find dit nye drømmegulv!

På Golvpoolen har vi et stort udvalg af trægulve, laminatgulve, linoleum gulve og parketgulve. Kom ind til os og find dit nye trægulv. Vi har alt hvad du behøver for at tilføje og vedligeholde dit gulv. Vores kyndige personale vil med glæde hjælpe dig med at vælge den gulvtype og tilbehør, du har brug for, når du lægger gulvet. Du kan selvfølgelig tage med gratis prøveprøver fra butikken eller bestille gratis vareprøver på hjemmesiden.