Golvpoolen Malmö Lundavägen

Golvpoolen ligger på lundavägen 72 i Malmø. I bil kan du nemt komme til os via den indre Ringvej.
Hos os træffer du professionelle, dygtige, erfarne og kompetente medarbejdere, der vil gøre deres yderste for at besvare dine spørgsmål og ønsker. Vi har alt til dit badeværelse, og vi sælger velkendte mærker tilpasset til svenske forhold, til de bedste priser!

Du kan føle dig tryg, sikker og komfortabel når du handler af os. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at du er tilfreds med, hvad vi tilbyder dig!


Åbningstider

Man-Fre: 10-19
Lørdag: 10-15
Søndag: lukket


KONTAKT
Telefon: +46 40-680 98 90
Mail: malmo.lundav@golvpoolen.se

Golvpoolen Malmö
Lundavägen 72
212 25 Malmö

HER FINDES VI

På Lundavägen i Malmø, i nærheden af Värnhemstorget finder du Golvpoolen. Butikken ligger på Lundavägen 72 i Malmø. Du kan nemt komme i bil via Stockholmsvägen og den indre Ringvägen. Hvis du kommer fra Värnhemstorget ligger Golvpoolen på venstre venstre side. Kommer du fra den indre Ringvejen, ser du butikken på højre side, straks efter rundkørslen som ligger ved broen som går over jernbanen.

BUSFORBINDELSE

Du tager stadsbus 31, regionsbus 172, 130 eller 132, til holdepladsen "Malmø Kirsebergsskolen".


Badeværelser


Uanset om du skal renovere dit badeværelse eller bare ønsker fornyelse, har vi alt hvad du behøver. Fliser, klinker, vaske og indretning for dem der ønsker at renovere storstilet men også tilbehør som fx håndklædetørre, kroge, armaturer eller hvorfor ikke et nyt spejl. Gulvpoolen i Malmø har et stort udvalg af badeværelsestilbehør både for dig som vil renovere, bygge nyt eller for dig som ønsker få en helt ny look i dit badeværelse med mindre detaljer.

Velkommen til vores butik i Malmø og få inspiration til dit nye badeværelse

Stort flise sortiment


Stort sortiment af fliser og klinker fra en række kendte leverandører i forskellige farver og former. I butikken i Malmø finder du mange forskellige udstillings miljøer, der vi præsenterer forskellige typer af fliser. Her finder du alt fra fliser med marokkansk temai flotte farver og mønstre, til mosaikker som du kan bruge i både køkken og badeværelse. Som du sikkert ved, har vi også alt, hvad du har brug for, når du skal montere fliser og klinker. Fuge og Fix i mængder og forskellige typer, det er bare at vælge og vrage. Vores kyndige personale vil med glæde hjælpe dig, så du får det som du behøver. Når du finder en flise eller klinker plade, som du er interesseret af, kan du låne den med hjem, så du kan se hvordan fliserne eller klikeren passer. Vi tilbyder også gratis prøver, når du bestiller via vores hjemmeside

Trægulv


Find dit nye drømmegulv!

På Golvpoolen har vi et stort udvalg af trægulve, laminatgulve, linoleum gulve og parketgulve. Kom ind til os og find dit nye trægulv. Vi har alt hvad du behøver for at tilføje og vedligeholde dit gulv. Vores kyndige personale vil med glæde hjælpe dig med at vælge den gulvtype og tilbehør, du har brug for, når du lægger gulvet. Du kan selvfølgelig tage med gratis prøveprøver fra butikken eller bestille gratis vareprøver på hjemmesiden.