Golvpoolen Jägersrovägen Malmø

Golvpoolen er Sveriges største butik indenfor badeværelser, fliser og gulve! I vores 3600 m² store butik i Malmø finder du det bredeste sortiment, til de bedste priser. Vores medarbejdere vil være mere end glade for at hjælpe dig med at finde præcis, hvad du leder efter. Har du brug for tips og inspiration til din kommende renovering, findes vores dygtige medarbejdere på plads for at hjælpe dig.


Åbningstider

Man-Fre: 10-19
Lørdag: 10-15
Søndag: lukket


KONTAKT
Telefon: +46 40- 679 73 70

Golvpoolen Malmö
Jägersrovägen 82
212 37 Malmö

Her Findes vi

Golvpoolen ligger på Jägersrovägen 82 i Malmø.
Med bil køre du nemmest via indre ringvejen, afkørsel "trafikplads Hindby", følg Ystadsvägen, sving til højre inden ICA MAXI , følg Cypressvägen til højre, forbi dyrehospitalet, frem til krydset Jägersrovägen. Tværs over gaden til højre, finder du Golvpoolen. Vi har et stort antal parkeringspladser i tilslutning til butikken. Du kan handle med både kreditkort og kontanter.

Busforbindelse

Du tager buslinje 1 fra Södervärn, som går mod Jägersro/Kristineberg/via Oxie, til holdepladsen Cypressvägen og du vil se Golvpoolen på venstre side af vejen.


Stort flise sortiment

Stort sortiment af fliser og klinker fra en række kendte leverandører i forskellige farver og former. I butikken i Malmø finder du mange forskellige udstillings miljøer, der vi præsenterer forskellige typer af fliser. Her finder du alt fra fliser med marokkansk temai flotte farver og mønstre, til mosaikker som du kan bruge i både køkken og badeværelse. Som du sikkert ved, har vi også alt, hvad du har brug for, når du skal montere fliser og klinker. Fuge og Fix i mængder og forskellige typer, det er bare at vælge og vrage. Vores kyndige personale vil med glæde hjælpe dig, så du får det som du behøver. Når du finder en flise eller klinker plade, som du er interesseret af, kan du låne den med hjem, så du kan se hvordan fliserne eller klikeren passer. Vi tilbyder også gratis prøver, når du bestiller via vores hjemmeside 

Trægulv

Find dit nye drømmegulv! På Golvpoolen har vi et stort udvalg af trægulve, laminatgulve, linoleum gulve og parketgulve. Kom ind til os og find dit nye trægulv. Vi har alt hvad du behøver for at tilføje og vedligeholde dit gulv. Vores kyndige personale vil med glæde hjælpe dig med at vælge den gulvtype og tilbehør, du har brug for, når du lægger gulvet. Du kan selvfølgelig tage med gratis prøveprøver fra butikken eller bestille gratis vareprøver på hjemmesiden


Badeværelser

Uanset om du skal renovere dit badeværelse eller bare ønsker fornyelse, har vi alt hvad du behøver. Fliser, klinker, vaske og indretning for dem der ønsker at renovere storstilet men også tilbehør som fx håndklædetørre, kroge, armaturer eller hvorfor ikke et nyt spejl. Gulvpoolen i Malmø har et stort udvalg af badeværelsestilbehør både for dig som vil renovere, bygge nyt eller for dig som ønsker få en helt ny look i dit badeværelse med mindre detaljer.

Velkommen til vores butik i Malmø og få inspiration til dit nye badeværelse